Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Nea Plaja

Na samo 60 km od Soluna nalazi se još turistički neotkriveni deo severozapadnog Halkidikija, na samom ulasku na Kasandru odnosno Sitoniju, pre Nea Moudanie - Nea Plaja. Iako tek novo otkriveno za turiste iz Srbije, odavno je letovalište mnogih Grka, koji su je dosada uspešno cuvali samo za sebe i uprkos mnogim bližim plažama i dalje idu ka ovoj stvarno prelepoj pešcanoj plaži na kojoj možete uživati u zalasku sunca do kasnih poslepodnevnih sati. Duž cetiri kilometra dugacke plaže proteže se i uredjeno šetalište. U vansezonskim mesecima idealno mesto za potpuno opuštanje, a u sezoni pored opuštanja lako cete pronaci i mnoge zabavne sadržaje. Mnoštvo kafica i restorana nacionalne grcke kuhinje se podrazumevaju, a u srcu sezone rade i najveci nocni klubovi na Halkidikiju. Nea Plaja je idealna prilika da upoznate nešto novo, a stvarno kvalitetno na vec dobro poznatoj staroj destinaciji Halkidikiju.

 

Cenovnik za leto 2017. u Nea Plaji možete preuzeti OVDE.


Nea Plaja - Apartmani

1. Kuća Amos - LETO 2017

Kuća Amos se nalazi na 20m od mora u najlepšem delu Nea Plaja odmah pored poznatog restorana Talasinos. Potpuno nova kuća se na prvom mestu odlikuje izuzetno prostranim studijima (33-35m2), apartmanima (36-44m2), duplexima (44-50m2) i komfort duplexima od 86m2. Smeštajne jedinice se nalaze u niskom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu, sve imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Svi imaju prostrane terase od kojih neke imaju i pogled na more.
AmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmosAmos

2. Kuća Lambrini - LETO 2017

Kuća Lambrini se nalazi na 20m od plaže odmah preko puta kuće Amos. Nešto starija kuća interesantna je zbog vrlo povoljne cene odlične lokacije i prostranosih apartmana koji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

GALERIJA

 

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

apartman
  Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.