Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Zašto putovati sa nama

  • Prvi na internetu
  • Značajna ponuda
  • Specialisti za krstarenja
  • Niske cene
  • Kompletna organizacija
  • Najbolje kabine

Mediteran 2015 | Krstarenja

Više o krstarenju Mediteranom
Italija, Španija i Francuska 4 dana, Costa Favolosa Monako (F1-Grand Prix) 6 dana, Azamara Journey Turska,Bulgarija,Ukrajina i Grčka ostrva 13 dana, Celebrity Constellation
Saznajte više
Cena: Od 1.561 EUR
Saznajte više
Cena: Od 1.073 EUR
Saznajte više

LETO 2015 | Krstarenja

Ponude za Leto 2015
Iz Rima do Monte Carla 8 dana, Silver Wind Skandinavija i Rusija 13 dana, Celebrity Silhouette Norveški fjordovi i Island 13 dana, Brilliance of the Seas
Saznajte više
Cena: Od 1.467 EUR
Saznajte više
Cena: Od 1.533 EUR
Saznajte više

Last minute | Krstarenja

Više o Last minute ponudi
Grčka i Turska 8 dana, Celebrity Constellation Zahodni Karibi 8 dana, Navigator of the Seas Italija,Francuska,Monako,Španija 12 dana, ms Zuiderdam
Cena: Od 747 EUR
Saznajte više
Saznajte više
Cena: Od 598 EUR
Saznajte više

Posebna i first minute ponuda | Krstarenja

Više o posebnoj ponudi
Mini krstarenje Italija i Francuska 3 dana, MSC Sinfonia Bahami 5 dana, Majesty of the Seas Italija, Španija i Francuska 4 dana, Costa Favolosa
Cena: Od 249 EUR
Saznajte više
Cena: Od 262 EUR
Saznajte više
Saznajte više

Top izbor krstarenja

Više o Top izboru krstarenja
Zapadni Karibi 8 dana, Oasis of the Seas Italija,Hrvatska,Grčka,Turska 8 dana, Splendour of the Seas Antarktik 15 dana, Celebrity Infinity
Cena: Od 781 EUR
Saznajte više
Cena: Od 462 EUR
Saznajte više
Cena: Od 1.779 EUR
Saznajte više

Grupni polasci | Krstarenja

Više o ponudi grupnih polazaka
Južna Kina i rečno krstarenje Yangtze 12 dana, Yangtze Gold 1-8 USKRS NA MORU - grupni polazak iz Beograda - Zapadni Mediteran 8 dana, Costa Fortuna GRUPNI POLAZAK iz BEOGRADA - Krstarenje Zapadnim Mediteranom 9 dana, Costa Fascinosa
Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više
logo-royal-caribbean

Kliknite na sliku iznad kako bi preuzeli najnovijii katalog Royal Caribbean.

 Celebrity-Cruises-logo

Kliknite na sliku iznad kako bi preuzeli najnovijii katalog Celebrity Cruises.

azamara

Kliknite na sliku iznad kako bi preuzeli najnovijii katalog Azamara Cruises.

Brodske kompanije za krstarenja

Pre nego se odlučite za krstarenje, sigurno ćete hteti znati sve o kompaniji, koje su rute krstarenja i informacije o brodu. Niže navedeno naći ćete korisne i zanimljive informacije o brodaru i brodu. Ekipa Green Travel & Adventure se trudi da opisi i slike budu pripremljeni na realan način, kako bi vaš izbor bio pravi!  

Aida Cruises

AIDA Cruises je članica britansko–američke kompanije Carnival sa prefinjenošću nemačkog stila krstarenja i sedištem u Rostocku, u Nemačkoj. Prvobitno osnovana kao Deutsche Seereederei sa brodom imena Völkerfreundschaft ("prijateljstvo među ljudima "), kompanija ima bogatu istoriju započetu 1960 godine.

AMA Waterways

AMA Waterways je američka brodska kompanija specializovana za rečna krstarenja, koja nudi zanimiljiva krstarenja evropskim i ruskim rekama.

Azamara Cruises

Azamara je jedinstvena u svojoj viziji i smatra se vodećom kompanijom prestižnih krstarenja sa sposobnošću i obavezom pružanja najbolje ponude na brodu.

Brodarstvo Gorjan

Porodična kompanije koja se od 1986. godine bavi brodskim prevozom putnika. Brodovi Portorož i Meja prevoze domaće i strane putnike. U ponudi su panoramske ekskurzije i piknici, a po potrebi se organizuju ekskurzije do Grada, Trsta, Umaga, Rovinja i slovenačkih primorskih gradova.

Carnival Cruises

Carnival Cruise je britansko-američka kompanija koja poseduje 23 broda što je čini najvećom flotom za krstarenja na svetu.

Celebrity Cruises

Modern LuXury - Vaš odmor je dragocen i svet se okreće oko vas. Brodovi kompanije Celebrity Cruises su najmanje što vaš odmor zaslužuje i bilo bi šteta da zatvorite oči pred takvom lepotom.

Costa Cruise

Costa Cruises, brodska kompanija broj 1 u Evropi, nudi na 135 različitih destinacija 502 krstarenja u trajanju od 4 do 28 noći.

Cunard Cruise Line

Ukoliko putovanje krasi luksuz, put krstarenja preko okeana je veličanstvena kušnja, a ne samo skok preko bare.

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line u vlasti i pod vodstvom Disney-a, je bila u osnovi zamišljena kao specifičan brodar i planirala je brodove i aktivnosti, koje ugađaju jedinstvenim potrebama za odmorom.

Holland America Line

Holland America Line je poznata po pažljivo odabranim ponudama. Na brodovima kompanije, bitna karakteristika je odnos broja posade u odnosu na broj putnika.

Ibero Cruceros

Doživite nezaboravno iskustvo na brodovima kompanije Ibero Cruceros i njihova 3 prelepa broda.

Louis Cruises

Odlučite se za krstarenje brodovima Louis Cruises jer će Vas na brodu tretirati kao da ste u vlastitom domu, osjećat ćete posebnu ugodnost i uživanje.

Lüftner Cruises

Lüftner Cruises je austrijska brodska kompanija specijalizovana za rečna krstarenja koja nudi ekskluzivna rečna krstarenja po najlepšim rekama.

MSC Cruises

MSC je kompanija koja predstavlja italijanski i mediteranski sinonim za dobru zabavu i uživanje.

Norwegian Cruise Line

NCL kompanije je obnovljena kompanija sa sedištem u Miami-u na Floridi sa flotom od 12 brodova.

Oceania Cruises

Graciozan i elegantan, MS Amadeus Princess Vas poziva na sofisticirano i luksuzno putovanje.

Pandaw River Cruises

Princess Cruises

Princess Cruises je jedno od najpoznatijih imena u svetu krstarenja u Severnoj Americi. U svojoj floti ima 17 brodova koji plove u preko 350 destinacija.

Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises je brodska kompanija za posebno iskustvo krstarenja uz uživanje na brodu kao što su razni programi za mlade, uživanje u wellnes centru, ukusnim obedima velikog broja restorana, kao i mnogim drugim opcijama.

Quark Expeditions

Pustolovna putovanja do Arktika i Antarktika.

Royal Caribbean International

Royal Caribbean plovi na sunčane Karibe, očaravajuće Bahame, hladnu Aljasku, Meksiko, tropske Havaje, legendarnu Panamu...

Scylla Cruises

Silversea

Silversea flota brodara je bila građena s namjerom, da pruži luksuzna krstarenja i nudi na tržištu novi razred manjih šarmantnih brodova koji mogu pristati u egzotičnim lukama.

Yangtze Gold Cruises

Yangtze Gold Cruises 8 potniških sodobnih ladij pluje po reki Yangtze in sicer od CHONGQUING proti YICHANG nizvodno in iz YICHANGA proti CHONGQING in to vsakodnevno.