Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Prelepa i komforna vila, smeštena u najmirnijem delu u samom centru Nidrija, neposredno uz glavnu ulicu, na 50 metara od obale, a na samo 200 metara od šljunkovite plaže. Idealna vila za porodice sa decom, kao I za parove. Vila poseduje parking mesto za naše putnike bez naknade.

DVOKREVETNI APARTMAN – Dvokrevetni apartmani u svom sastavu imaju spavaću sobu sa dva singl (standardna) ležaja, i drugom prostorijom sa kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom za ručavanje. Svaki apartman poseduje TV/SAT, klima uređaj, kupatilo sa tuš/wc, i prostranu terasu. TROKREVETNI APARTMAN- Apartmani u svom sastavu imaju spavaću sobu sa dva singl (standardna) ležaja, I drugom prostorijom sa još jednim ležajajem, u kojoj se nalazi  i kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom za ručavanje. Svaki apartman poseduje TV/SAT, klima uređaj, kupatilo sa tuš/wc, i prostranu terasu.     

ČETVOROKREVETNI DUPLEX – Četvorokrevetni dupleksi u svom sastavu imaju dve spavaće sobe. Jedna prostrana soba sa francuskim ležajem dimenzija 140×190, a druga spavaća soba manjih dimenzija sa 2 singl ležaja dimenzija 80X185 i prostoriju sa kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom za ručavanje. Svaka soba u apartmanu poseduje po TV SA SATELITSKIM PROGRAMOM. Apartman poseduje klima uređaj, kupatilo sa tuš/wc, i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

*ČIŠĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO, DOK SE PEŠKIRI MENJAJU NA 3-5 DANA

*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU *KORIŠĆENJE INTERNETA WI-FI (BESPLATNO) FIRST MINUTE POPUSTI:   * Popust 15 % za sve smene sa zvezdicom (*) , za uplatu 40% pri rezervaciji, ostatak do 01.05.2015.  * Popust 20% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu U CELOSTI prilikom rezervacije.  * Popust 15% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu 40% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2015.  * Popust 10% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplate na rate do kraja godine.  VASSIA I lefkada - Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja.                                                                            -Cene koje su označene zvezdicom(*) – prve tri i poslednje tri smene su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi (dok se kod svih ostralih smena autobuski prevoz dodatno naplaćuje-po tabeli na dnu stranice). Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eura po osobi. Samo kod ovih smena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi * POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE. POPUSTI ZA DECU U APP: * Dete do 7 godine, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju – besplatno. * Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punolpatezne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.
NAČIN PLAĆANJA:
PREVOZ
 

Grcka leto 2015 – VILA Vassia I – Lefkada 2015, Leto 2015, Grcka 2015, Lefkada leto 2015