Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Jedna od naših najtraženijih vila i ove godine u ponudi na ostrvu Evia u mestu Pefki, je vila PANAJOTU CLEOPATRA. Smeštena je u centralnom delu mesta, u prvoj ulici, preko puta mora. Odlično pozicionirana, jer se u neposrednoj blizini nalaze mnogobrojne taverne, marketi, giromanije, mesara, apoteka i frizerski salon.

Nedaleko od vile PANAJOTU CLEOPATRA je marina od koje polaze turistički brodovi za Skijatos i mnoge druge izlete. U prizemlju vile nalazi se pekara gde možete svaki dan kupiti sveža peciva i hleb, kao i tradicionalne grčke slatkiše.

Vila PANAJOTU CLEOPATRA raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Za one koji žele da uživaju gledajući jedinstven zalazak sunca na moru, vila PANAJOTU CLEOPATRA poseduje apartman i studije sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu sa komarnikom , TV i AC (klima uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje sopstveni parking, uređeno dvorište, roštilj i internet koji su gostima na raspolaganju. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm. Singl ležajevi su širine 100 cm.

Letujte u vili PANAJOTU CLEOPATRA i proverite zašto se naši putnici vraćaju u Pefki.

 

Cenovnik Evia Pefki za leto 2018. je u pripremi

KLIMA JE URAČUNATA U CENU

Cene su izražene u evrima i obuhvataju smeštaj sa prevozom i trajektom po osobi na bazi 10 noćenja . Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve smene označene *, gde se cena umanjuje za 20 €. U cenu poslednje smene uključen je smeštaj i trajekt, prevoz je gratis.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje) na relaciji Novi Sad-Pefki-Novi Sad Prevoz trajektom na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima Troškove organizacije putovanja Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Putno zdravstveno osiguranje Individualne troškove Usluge koje nisu predviđene programom Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja.

CENE ZA PAKET ARANŽMANE Cene su navedene za paket aranžman – smeštaj za 10 noćenja, prevoz i trajekt, iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ Doplata ne postoji. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve smene označene*, gde se cena umanjuje za 20 € i poslednje smene označene*, gde nema umanjenja. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

DOPLATA ZA 1/1 Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

POPUSTI • Popusti za decu U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA – spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 40 € po osobi, osim u slučaju spajanja pretposlednje i poslednje smene, gde nema umanjenja. – spajanje smena na sopstvenom prevozu, ukupna cena aranžmana se umanjuje za 80 € po osobi osim spajanja smena označenih *, gde se kod spajanje prve i druge smene cena umanjuje za 60 € po osobi, a kod spajanja pretposlednje i poslednje smene 40€ po osobi.

NAČIN PLAĆANJA Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak. Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.oktobra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu Banke na dan deponovanja i uz uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.

Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 15. novembra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja, obračunava se uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.