Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Biser naše ponude! Ova prelepa vila je okružena četinarima sa pogledom na more. Udaljena je 150m od mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe, kao i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa peškirima - TWC, terasu, TV i AC (klima je uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje bazen, roštilj, sopstveni parking, Internet i dečije igralište, koji su gostima uvek na raspolaganju. Pogodno za vlasnike manjih pasa koji mogu da letuju sa svojim kućnim ljubimcem. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 160cm. Singl ležajevi su širine 100cm.

Vila Atineon - cenovnik

PAKET ARANŽMAN - 11 DANA / 10 NOĆENJA ( smeštaj + prevoz + trajekt ) Klima je uračunata u cenu. Doplata za polazak iz pravca Subotice i Sombora je 20 EUR-a po osobi (minimum 10 putnika).

Cene su izražene u EUR-ima i obuhvataju smeštaj sa prevozom po osobi na bazi 10 noćenja. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 EUR-a, osim za smene označene zvezdicom ( * ) gde se cena umanjuje za 20 EUR-a.

Evia - cenovnik - detaljnije...