Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Ova luxuzna vila se nalazi u centru Nidri-ja na samo 50m od šetališta i 300m od centra Nidrija. Vila se nalazi i na 70m od plaže. Parking je moguć u blizini kuće. Mogućnost korišćenja bazena hotela „PALMYRA“ koji se nalazi na 20m od vile uz kupljeno piće.Ova vila će Vam doneti pravu dozu odmora i užvanja, koje Vam pruža Lefkada. Ne propustite malo luksuza i zadovoljstva…

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO: Studio se sastoji od dva/tri klasična standardna ležaja dimenzija 90x190cm. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu sa posudjem za 2-3 osobe. Prelepe i prostrane sobe, svaka poseduje  sopstveno kupatilo sa tuš/wc, kao i fen za kosu. Prostrane terase od kojih neke imaju delimičan pogled na more.

ČIŠĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO,DOK SE PEŠKIRI MENJAJU NA 3-5 DANA KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU (OPCIONO) KORIŠĆENJE INTERNETA WI-FI (BESPLATNO) FIRST MINUTE POPUSTI:   * Popust 15 % za sve smene sa zvezdicom (*) , za uplatu 40% pri rezervaciji, ostatak do 01.05.2015.  * Popust 20% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu U CELOSTI prilikom rezervacije.  * Popust 15% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu 40% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2015.  * Popust 10% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplate na rate do kraja godine.  afedra lefkada  - Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja.                                                                            -Cene koje su označene zvezdicom(*) – prve tri i poslednje tri smene su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi (dok se kod svih ostralih smena autobuski prevoz dodatno naplaćuje-po tabeli na dnu stranice). Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eura po osobi. Samo kod ovih smena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi * POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE. POPUSTI ZA DECU U APP: * Dete do 7 godine, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju – besplatno. * Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punolpatezne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.
NAČIN PLAĆANJA:
PREVOZ
 

VILA „AFEDRA“ – Lefkada 2015, Grcka leto 2015, Leto 2015 Lefkada