Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

SEVERNA ITALIJA VENECIJA-PADOVA-VERONA-TRST 5 dana, 2 noćenja

BUS BROJ 1 – POLAZAK IZ KRALJEVA BUS BROJ 2 – POLAZAK IZ NIŠA PROGRAM PUTOVANJA: 1. dan  MESTO POLASKA   Polazak u 18:00 časova. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveženja. 2. dan LUKA PUNTA SABIONE  Fakultativna vožnja brodićem do Venecije. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 118 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u luku Punto Sabione i nastavak putovanja do mesta Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 3. dan LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA   Doručak. Fakultativni celodnevni izlet do Padove i Verone. Odlazak za Padovu i obilazak grada Antonija Padovanskog – crkva Sv. Antonija, Prato della Valle, korzo i trg Kavur… U Veroni obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbieri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća (nije predviđen grupni ulazak), Trg Sinjorija… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Lido di Jesolo u poslepodnevnim časovima. Noćenje. 4. dan LIDO DI JESOLO  Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Srbiju. Obilazak jednog od tržnih centara. OUTLET PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it (Palmanova Outlet Village je naselje u središtu šopinga. Devedeset prodavnica sa ženskom, muškom i dečjom odećom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrepštinama i brojnim idejama za slobodno vreme, s popustima od 30 do 70%. Priuštite sebi kratku pauzu u jednom od restorana ili kafića, da bi uživali u danu posvećenom šopingu). Nastavak putovanja ka Trstu. Po dolasku u Trst panoramski obilazak: Srpska crkva Sv.Spiridon, Ponte Roso…  – Polazak za Srbiju. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. 5. dan  – Očekivan dolazak u Srbiju na mesto polaska oko 05 časova (u zavisnosti od uslova na putu).(Kraj usluga)

Termin putovanja 08.05.-12.05.2014.

Cena po osobi iz Beograda

Cena po osobi iz Batočine, Jagodine

Cena po osobi iz Kraljeva, Kruševca, Niša

Cena za uplatu u celostido 01.03.2014.

85 €

89 €

95 €

Cena za uplatu u celostido 01.04.2014.

95 €

105 €

109 €

Cena za uplatu do polaska ili na odloženo

99 €

115 €

119 €

***Broj mesta za uplate u celosti do 01.03.2014. – 15 MESTA! ***Broj mesta za uplate u celosti do 01.04.2014. – 15 MESTA!

ARANŽMAN SE PLAĆA U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU CRÉDIT AGRICOLE BANKENA DAN UPLATE. 

DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 15 € PO OSOBI (MINIMUM ZA REALIZACIJU TRANSFERA JE 4 PLATIVIH PUTNIKA)

DOPLATA ZA POLAZAK IZ KRAGUJEVCA 5 € PO OSOBI NA CENU IZ BATOČINE (MINIMUM ZA REALIZACIJU TRANSFERA JE 4 PLATIVIH PUTNIKA)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate (01.03.2014. ili 01.04.2014.)ili najkasnije 10 danapre početka putovanja (za redovne uplate do polaska)
 • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo čekovima građana zaključno sa 15.08.2014. po prodajnom kursu Crédit Agricole banke na dan deponovanja čekova (10 dana pre početka putovanja) uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou na ostatak duga
 • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo administrativnom zabranom zaključno sa 15.08.2014. po prodajnom kursu Crédit Agricole banke na dan dospeća rate uzuvećanje od 1,5% na mesečnom nivou na ostatak duga

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU 45% OD CENE ARANŽMANA UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI 30 € PO OSOBI. POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.)
 • dete od 2-10 godina u 1/2  sobi: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).*
 • dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).*
 • dva deteta od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruju popust od po 10% (imaju sedišta u autobusu, dele ležaj u hotelu).*
 • III odrasla osoba u 1/2+1 sobi  ostvaruje 5% popusta.
LOKACIJA I OPIS HOTELA: Hoteli sa kojima sarađujemo su: Htl MODERNO 3*, Htl SANREMO 3*, Htl VERDI 3* ili SLIČNI iste kategorije. Tačna lokacija i ime hotela će biti saopšteni najkasnije  u roku od 7 dana od termina polaska. CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u hotelu sa 3* u Lidu di Jesolu na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC),
 • obilaske prema programu,
 • usluge vodiča – pratioca prema programu putovanja,
 • troškove organizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 5 €,
 • ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) i
 • putnikove individualne troškove.
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 • vožnja brodićem do Venecije (povratna karta) –16 € (odrasli) / 10 € (deca 2-10god),
 • odlazak do Padove i Verone – 20 € (odrasli) / 15 € (deca 2-10god).
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. NAPOMENE VEZANE ZA RASPORED SEDENJA U AUTOBUSUAgencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu:
 • za  II ili III red 15 € po osobi ,
 • za  IV ili V red 12 € po osobi.