Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com, info@greentravel.rs

Tasos

SLIKA OBJEKTA NAZIV OBJEKTA KATEGORIJA MESTOsort descending
Vila AugustosLokacija: nalazi se na udaljenosti od oko 2km od letovališta Limenaria i na oko 200 m od plaže Tripiti, koja je jedna od lepših plaža na Tasosu.
6
Tripiti-Limenaria
App Hotel DiscoveryLokacija: App hotel Discovery se nalazi na ulasku u Limenariju. Udaljen je od plaže oko 200m, a od centra mesta oko 400m.
6
Limenaria
Vila AlbatrosLokacija: nalazi se na ulasku u Limenas, na glavnom putu, na oko 100m od plaže Papias, 200m od plaže Tarzanos i na oko 800m od centra Limenasa.
6
Limenas
Vila Papaikonomu ILokacija: kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
6
Potos
Vila Papaikonomu IILokacija: kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
6
Potos
Vila Papaikonomu IIILokacija: kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
6
Potos
Vila MariaLokacija: nalazi u centralnom delu Potosa, na oko 120m od plaže.
6
Potos
App Hotel AloeLokacija: Vila Aloe se nalazi u mestu Skala Potamia. Udaljena je oko 120 m od prelepe plaže Golden Beach i oko 80 m od centra mesta.
6
Skala-Potamia
App Hotel Mary ILokacija: nalazi se u centralnom delu samog mesta na udeljenosti oko 200 m od plaže.
6
Skala-Sotiros
Vila Mary IILokacija:  udaljena je oko 150 m od plaže, a do centra letovališta Skala Sotiros i prvog super marketa potrebno je dva minuta hoda.
6
Skala-Sotiros