Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Turistička agencija GREEN TRAVEL & ADVENTURE je za Vas pripremila najraznovrsnije aranžmane, od putovanja po Evropi, do dalekih egzotičnih destinacija. Sa nama možete obići neke od najvećih svetskih metropola kao što su: Madrid, Prag, Lisabon, Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Beč, Budimpešta, Istanbul, Minhen, Moskva, Dubai…

Nudimo Vam i aranžmane za letovanja i zimovanja, krstarenja, izlete, grupna i individualna putovanja, hotelski smeštaj, wellness & spa programe… Takođe, organizujemo studentske ekskurzije, kao i ekskurzije za osnovne i srednje škole.

Tim turističke agencije GREEN TRAVEL & ADVENTURE poseduje dugogodišnje iskustvo rada u turizmu.

U našoj ponudi možete naći interesantne cene avio karata za ceo svet, možete iznajmiti autobus ili minibus, takođe organizujemo sve vrste transfera u zemlji i inostranstvu.

Uz najiskrenije želje da ćete i dalje putovati sa nama i obići našu planetu,

S’poštovanjem i srdačan pozdrav,

GREEN TRAVEL & ADVENTURE tim

GREEN TRAVEL LOGO

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera i stranica sadrži samo deo od naše kompletne ponude. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i  dostupni su u našoj  agenciji. Za detaljnije informacije i kompletnu ponudu kontaktirajte nas ili nas posetite u našoj poslovnici.