Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Vila Mi Abeli se nalazi na samo 100 m od plaže u samom centru Skale, na glavnoj ulici. Raspolaže dvokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom, klimom, (doplaćuje se na licu mesta 3 eur-a dnevno), kupatilom, terasom, sefom (uz doplatu). U prizemlju se nalazi porodična taverna koji posluje više od 20 godina gde možete probati domaće specijalitete sa Kefalonije.

Cenovnik - Mi Abeli

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom Doplata za trajekt iznosi 20 eur po osobi za odrasle i 10 eur za decu do 6 godina Termin označava datum polaska iz Beograda

POPUSTI I DOPLATE : -deca od 2-7 god imaju popust 30% (u pratnji dve punoplatežne osobe) -za polaske iz Niša cena se umanjuje za 10 eur -za polaske iz Pančeva cena se uvećava za 5 eur -za polaske iz Novog Sada cena se uvećava za 10 eur -za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za sopstveni prevoz -za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za polaske iz Niša -ukoliko putnik putuje sam plaća 1.75 od osnovne cene 1/2 sobe -prilikom spajanja smena cena se umanjuje za 15% od cene druge smene -rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 15 eur SOPSTVENI PREVOZ: -smanjuje se za 25 eur u odnosu na cenu iz tabele -smanjuje se za 35 eur u odnosu na cenu iz tabele za decu od 2-7 godina ARANŽMAN OBUHVATA : -najam studija na bazi 10 noćenja po osobi -autobuski prevoz -tehničko vodjstvo i organizaciju puta ARANŽMAN NE OBUHVATA : -upotrebu klima uređaja koja se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 EUR-a dnevno -karte za trajekt /20 eur za odrasle i 10 eur za decu do 6 godina starosti/ -održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu -medjunarodno zdravstveno osiguranje PROGRAM : 1. dan - sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska, noćna vožnja. 2. dan - dolazak na predviđenu destinaciju u prepodnevnim časovima. 2 - 12. dan - boravak u studijima/apartmanima na izabranoj destinaciji. 12. dan - napuštanje studija u 9.00 h, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije). 13. dan - dolazak u jutarnjim časovima.