Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com
Neos Marmaras je jedno od najpopularnijih turističkih mesta na poluostrvu Sitonija, sredjem prstu Halkidikija. Na hiljade posetilaca svakog leta poseti ovo mesto, jer ima sve što privlači turiste: hotele, restorane, riblje taverne, barove, kafane, sportove na vodi... Plaže u oblasti Neos Marmarasa su među najlepšim u ovom delu Grčke. Glavna plaža je rekorder po broju priznanja za kvalitet od nadležnih organizacija. Ima mnogo konoba i beach-barova, a počinje u poslednjoj uvali grada i proteže se sve do Porto Carass-a, najvećeg hotelskog kompleksa na Halkidikiju. Zahvaljujući fantastičnoj prirodi, privlači i one koji vole mirniji odmor. Međutim, u isto vreme Neos Marmaras je vrlo živo mesto u kojem su uslovi za izlaske i dobar provod vrlo povoljni. Za radoznale i sklone uživanju tu su i brojni izleti brodom ili autobusom.

Neos Marmaras - bus - 12 dana

Termini:  09.07 - 20.07.2015.  18.07 - 29.07.2015.  27.07 - 07.08.2015.

1. DAN NOVI SAD/BEOGRAD NEOS MARMARAS

Polazak u 22:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“) i u 20:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2.DAN - NEOS MARMARAS

Dolazak u čuveno letovalište u na Egejskom moru u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa gradom i smeštaj u odabranim vilama. Idemo na plažu da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na peščanoj plaži kod HAVANA BEACH BAR-a ... Uveče: HAVANA WELLCOME COCTAIL PARTY u klubu Havana na našem delu plaže (dress code - belo).

3.DAN - NEOS MARMARAS

Slobodno vreme. Dnevna žurka u HAVANA BEACH BAR-u od 13h -18.30h. Uveče, žurka u noćnom klubu Molos. Ludilo uz omiljene hitove do izlaska sunca.

4.DAN - NEOS MARMARAS - LAGOMANDRA BEACH

Fakultativni izlet na jednu od najlepših plaža Sitonije. Odlazak na čuvenu plažu LAGOMANDRA, u uživanje u mnogobrojnim morskim vodenim sportovima. Beach party all day. Predveče, povratak u Neos Marmaras i spremanje za još jednu ludu žurku.  

5.DAN - NEOS MARMARAS - KRSTARENJA

Fakultativni izlet KRSTARENJE zalivom TORONEOS podrazumeva celodnevno krstarenje zalivom između poluostrva Sitonije i Kasandre sa zadržavanjem na atraktivnim lokacijama radi kupanja, ronjenja... Povratak u Neos Marmaras u kasnim popodnevnim časovima. Pripreme za još jednu ludu žurku. HAVANA BEACH BAR- LATINO PARTY.  

6.DAN-NEOSMARMARASAGIOSIOANNIS(SV.JOVAN)

Fakultativni izlet na čuvenu party plažu AGIOS IOANIS... Beach party all day. Predveče povratak u Neos Marmaras i spremanje za još jednu ludu žurku.  

7.DAN-NEOSMARMARASKRSTARENJEOKOATOSA

Fakultativni izlet KRSTARENJE do poluostvra Atos podrazumeva celodnevno krstarenje zalivom između poluostrva Sitonije i Atosa, sa razgledanjem manastira na Svetoj Gori sa broda na maloj udaljenosti. Usputno zadržavanje atraktivnim plažama Sitonije radi kupanja, ronjenja... Povratak u Neos Marmaras u kasnim popodnevnim časovima. Pripreme za večernju žurku u klubu Ploton - RED LOVE PARTY (dress code - crveno).  

8.DAN-NEOSMARMARAS-TRISTINIKABEACH

Fakultativni izlet na čuvenu party plažu TRISTINIKA... Beach party all day. Predveče povratak u Neos Marmaras i spremanje za žurku na talasima BOAT PARTY.  

9.DAN-NEOSMARMARAS-SOLUN

Odlazak na plažu, dnevna žurka HAVANA BEACH BAR-... Fakultativni odlazak u Solun, prestonicu severne Grčke. Razgledanje grada uz pratnju vodiča: Bela Kula, Crkva Sv. Dimitrija, Galerijev Slavoluk, Rotonda, mogućnost odlaska na gradsku pijacu ili u shooping u jednom od najvećih tržnih centara COSMOS. Mogućnost odlaska i na celodnevni izlet u vodeni park WATERLAND. Uveče, pripreme za još jednu ludu noć. GRAFIT PARTY.  

10.DAN-NEOSMARMARAS

Odlazak na plažu. Dan za opuštanje uz muziku i osveženje na HAVANA BEACH BAR plaži. Uveče GOODBYE PARTY.  

11.DAN-NEOSMARMARAS

Posle napuštanja soba, slobodno vreme za poslednje kupanje na gradskoj plaži Neos Marmarasa, shopping i pripreme za polazak za Srbiju. Polazak u večernjim časovima, noćna vožnja preko Makedonije...  

12.DAN-NEOSMARMARAS-BEOGRAD/NOVISAD

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.  

CENEARANŽMANA:

CENOVNIK BR. 3 (06.04.2015)

PROMO CENE DO 01.05.

 
CENA UKLJUČUJE:
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Neos Marmarasu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima – prevoznik Lasta (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
CENA NE UKLJUČUJE:
 • Fakultativne izlete.
 • Doplatu za 1/2 (dvokrevetnu) sobu 20€.
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja, 1€ po danu i osiguranje prtljaga 1€ po smeni.
NAČIN PLAĆANJA:
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, administrativnom zabranom, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja : VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • ADMIN. ZABRANOM: 40% pre početka putovanja, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.11.2015. Korisnik usluga je dužan da u roku od dva dana od sklapanja Ugovora dostavi Organizatoru putovanja Rešenje o administrativnoj zabrani overeno i potpisano od strane Poslodavca za korisnika usluga. Formular za administrativnu zabranu korisnik usluga dobija od Organizatora.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2015.
NAPOMENE:
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije  od 01.06.2014. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovanasamo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.