Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com, info@greentravel.rs

Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Upustimo se u avanturu!!!

Lefkada - bus - 12 dana

Termini:  08.07 - 19.07.2015.  17.07 - 28.07.2015.  26.07 - 06.08.2015.

1. Dan - Srbija

Polazak u 17:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“) i u 15:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2-10. DAN LEFKADA

Posle noćne vožnje, sledi dolazak na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne lepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!! Naravno, i dobar provod je nešto nezaobilazno na našim putovanjima. Zahvaljujući mnogim koktel, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu!

11. DAN LEFKADA - SRBIJA

Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN - SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u popodnevnim časovima.

CENE ARANŽMANA:

CENOVNIK BR.2 (06.04.2015)

 PROMO CENE DO 01.05.

CENA UKLJUČUJE:
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima - prevoznik Lasta (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
CENA NE UKLJUČUJE:
 • Fakultativne izlete.
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja, 1€ po danu i osiguranje prtljaga 1€ po smeni.
NAČIN PLAĆANJA:
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, administrativnom zabranom, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja : VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • ADMIN. ZABRANOM: 40% pre početka putovanja, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.11.2015. Korisnik usluga je dužan da u roku od dva dana od sklapanja Ugovora dostavi Organizatoru putovanja Rešenje o administrativnoj zabrani overeno i potpisano od strane Poslodavca za korisnika usluga. Formular za administrativnu zabranu korisnik usluga dobija od Organizatora.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2015.
NAPOMENE:
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije  od 01.06.2014. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovanasamo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.