Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Nalazi se u centralnom delu Paralije u blizini škole. U sklopu vile MEGA nalazi se riblja taverna. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja za dete do 10 godina starosti, kao i duplex apartmanom za smeštaj četiri ili pet osoba. Studiji i apartman imaju terase sa pogledom na more, koje će vaše letovanje uz izlazak sunca i zvuke talasa učiniti romantičnijim. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo-TWC, terasu, TV i AC (klima je uračunata u cenu). Apartman je duplex sa dve odvojene spavaće sobe, a jedna od njih poseduje i sopstveni frižider pored zajedničkog frižidera u kuhinji. Svaka soba ima svoje kupatilo i zaseban izlaz na terasu.

Gostima u vili MEGA  je na raspolaganju bežični internet. Posteljina se menja na 5 dana . Francuski ležajevi su širine 130-140 cm. Singl ležajevi su širine 80-90 cm.

U blizini vile nalazi se ulica u kojoj je zagarantovana stalna zabava za goste koji žele aktivniji odomor. Poznata diskoteka “Omilos” mami mlade da svoje letovanje upotpune bogatim noćnim životom. Nedaleko od vile MEGA, vile smeštene na paži, nalaze se razne prodavnice suvenira, kože, tradiconalnih grčkih proizvoda, restorana sa raznovrsnom ponudom grčkih specijaliteta, igraonice za najmladje. U neposrednoj blizini su i naše vile: “Sotos” i “Estia”.

 

Cenovnik Paralija leto 2017

cenovnik_za_sajt_vila_mega-110

KLIMA JE URAČUNATA U CENU

Cene su izražene u evrima za najam studija/apartmana na bazi 10 noćenja. Cena označena * (zvezdicom) obuhvata smeštaj sa prevozom po osobi. Za sopstveni prevoz cena označena * (zvezdicom) se umanjuje za 20 €, druga i poslednja smena.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje (samo za smene označene zvezdicom *).
Troškove organizacije putovanja
Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Putno zdravstveno osiguranje
Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje (osim smena označenih zvezdicom *).
Individualne troškove
Usluge koje nisu predviđene programom
Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putova

CENE ZA NAJAM APARTMANA ILI STUDIJA
Cene su navedene za najam apartmana ili studija za 10 noćenja, osim smena označenih zvezdicom koje uključuju i prevoz. Cene su iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Doplata ne postoji.
Cena sa zvezdicom se umanjuje za 20 €, druga i pretposlednja smena – cenovnik za vile Estia i Sotos, za vilu Mega druga i poslednja smena

DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća najam dvokrevetnog studija.
Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

DOPLATE ZA ISHRANU
10 € po danu i osobi za polupansion (doručak i večera)
15 € po danu i osobi za pun pansion (doručak, ručak i večera)

POPUSTI • Popusti za decu
U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA
– spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana se ne menja (važi i za smene označene *).
– spajanje smena na sopstvenom prevozu, cena aranžmana se ne menja, osim smena označenih *, gde se cena umanjuje za 20€ (ne odnosi se na prvu i poslednju smenu (70 €), gde nema umanjenja).

NAČIN PLAĆANJA
Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak.
Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.oktobra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu Banke na dan deponovanja i uz uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 15. novembra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja, obračunava se uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.