Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Izuzetno lepa vila, koja ima izvanrednu lokaciju jer se nalazi u centralnom delu Paralije. Udaljena je 80 m od plaže, a u neposrednoj blizini su naše ostale vile u Paraliji.Vila ima uređeno dvorište sa prepoznatljivim palmama i drvetom banane.

Vila ESTIA u zelenilu raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe, kao i duplex apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo-TWC, terasu, TV i AC (klima nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 5 € po danu). Studio u prizemlju je prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom. Studiji za smeštaj četiri osobe su prostrani sa izdvojenom kuhinjom i komfornom terasom, koje toplo preporučujemo porodicama sa decom. Gostima su na raspolaganju bežični internet i roštilj u dvorištu. U svim studijima i apartmanima posteljina se menja na 5 dana. Apartmani su duplex sa dve odvojene spavaće sobe. Francuski ležajevi su širine 130-140 cm. Singl ležajevi su širine 80-90 cm. U studijima i apartmanu na četvrtom spratu klima je uračunata u cenu.

U prizemlju vile ESTIA nalazi se market GRČKO BLAGO, koji u svojoj ponudi ima veliki broj tradicionalnih grčkih proizvoda po veoma pristupačnim cenama. Tokom vašeg boravka u vili ESTIA na raspolaganju će Vam biti ljubazne gazde vile, Nikos i Babis, koji govore srpski jezik i zbog kojih se naši putnici godinama vraćaju u Paraliju.

Vila ESTIA zbog broja ležajeva, strukture studija i apartmana pogodna je za smeštaj organizovanih grupa, škola, sindikata.

Lekarska ordinacija doktora Sotirisa nalazi se takođe u prizemlju vile ESTIA. Ovo je jedna od pet friendly vila koja dozvoljava boravak malih kućnih ljubimaca do 10 kg. Vila ne poseduje svoj parking, ali se u neposrednoj blizini vile ESTIA u Paraliji nalazi javni parking, koji se besplatan.

 

Cenovnik vila Estia sa dvorištem Paralija leto 2017

cenovnik_vila_estia_sa_dvoristem_leto_2017

DOPLATA ZA KLIMU 5 € DNEVNO

Cene su izražene u evrima za najam studija/apartmana na bazi 10 noćenja. Cena označena * (zvezdicom) obuhvata smeštaj sa prevozom po osobi. Za sopstveni prevoz cena označena * (zvezdicom) se umanjuje za 20 €, druga i pretposlednja smena.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje (samo za smene označene zvezdicom *).
Troškove organizacije putovanja
Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Putno zdravstveno osiguranje
Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje (osim smena označenih zvezdicom *).
Individualne troškove
Usluge koje nisu predviđene programom
Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putova

CENE ZA NAJAM APARTMANA ILI STUDIJA
Cene su navedene za najam apartmana ili studija za 10 noćenja, osim smena označenih zvezdicom koje uključuju i prevoz. Cene su iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Doplata ne postoji.
Cena sa zvezdicom se umanjuje za 20 €, druga i pretposlednja smena – cenovnik za vile Estia i Sotos, za vilu Mega druga i poslednja smena

DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća najam dvokrevetnog studija.
Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

DOPLATE ZA ISHRANU
10 € po danu i osobi za polupansion (doručak i večera)
15 € po danu i osobi za pun pansion (doručak, ručak i večera)

POPUSTI • Popusti za decu
U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA
– spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana se ne menja (važi i za smene označene *).
– spajanje smena na sopstvenom prevozu, cena aranžmana se ne menja, osim smena označenih *, gde se cena umanjuje za 20€ (ne odnosi se na prvu i poslednju smenu (70 €), gde nema umanjenja).

NAČIN PLAĆANJA
Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak.
Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.oktobra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu Banke na dan deponovanja i uz uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 15. novembra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja, obračunava se uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.