Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Udaljena  je  2 minuta od plaže i centra Neos Pigosa. Ima dvorište sa manjim  igralištem  za decu. Sve sobe na prvom i drugom spratu su sa pogledom na more. Dve sobe se  nalaze u prizemlju i gledaju direkno na igralište za decu. Vila poseduje dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim krevetom (manjih dimenzija od standardnog), trokrevetne studije i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor sa satelitskim programom (srpski tv kanali), klima uređaj, kupatilo, peškire, terasu. Zamena peškira  i posteljine vrši se na svakih 5 dana. U dvorištu se nalazi toalet sa tuš kabinom za poslednji dan boravka. Pomoćni krevet je manjih dimenzija i može ga koristiti dete do 12 godina.

Klima uređaj i bežični internet su uključeni u cenu.

Cenovnik Evia Pefki za leto 2018. je u pripremi

 

Cena obuhvata paket aranžman po osobi (prevoz, smeštaj); Trajekt se doplaćuje 5€ po osobi; deca do 6 god gratisDECA od 0-12 godina u  1/2+1 , 1/3+1 studiju  sa pomoćnim ležajem  plaćaju  50 € + prevoz od 65 €

CENOVNIK DOPLATE  PREVOZA PO OSOBI DO NOVOG SADA ( minimum 8 putnika ):

KANJIŽA, SUBOTICA APATIN, SOMBOR ODŽACI, B. PALANKA, ZRENJANIN,KIKINDA

25€

25€

20€

NAPOMENE: Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 20 € sem kod smena sa *.

 • Cene  su izražene u EUR. Plativo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po  prodajnom kursu Erste banke
 • Doplata za polupansion iznosi 100€ po osobi za ceo period boravka (doručak - švedski sto; večera – meni: izbor 2-3 jela)
 • Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u cenovniku. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa
 • Fakultativne izlete organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora prema sopstvenim uslovima ,standardima i cenama. Organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativni izleta. Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora  putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene. Fakultativni izleti se organizuju samo ako ima dovoljan broj prijavljenih za realizaciju izabranog izleta, prema programu i uslovima inopartnera.
 • Ukoliko jedna osoba koristi apartman/studio/ DOPLATA 50 % na cenu iz tabele
 • Ukoliko se spajaju dve smene cena paket aranžmana druge smene se umanjuje za 30 € (ne važi u slučaju sopstvenog prevoza I SMENA SA *)
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije i isključivo zavisi od momenta prijave putnika
 • Broj putnika po smeni može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani taksijem, mini-busom, kombijem ili putničkim autobusom. Prevoz se obavlja autobusom turističke klase (klima, audio-video opremom)
 • Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza organizatora putovanja. Autobus po dolasku u mesto vašeg boravka staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Predzadnji dan povratka sa letovanja, putnici su dužni da se informišu kod predstavnika ili će biti obavešteni na  oglasnoj tabli o tačnom vremenu povratka po lokalnom vremenu
 

Popust za decu  u pratnji dve odrasle osobe

  • Jedno dete od 0 godine - 6 godina u 1/2  spava sa roditeljima i plaća prevoz iz tabele.
  • Jedno dete od 6 godina do 12 godina u 1/3  plaća 80% od pune cene po tabeli + trajekt 5 € i ima sopstveni ležaj
  • Dvoje dece od 6 -12 godina u 1/3 (jedno dete plaća punu cenu + trajekt 5 €, a drugo dete samo prevoz iz tabele + trajekt  5 €.  Oba deteta  spavaju u zajedničkom ležaju )
  • od 12 godina plaćaju punu cenu paket aranžmana
 

CENA PREVOZA PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ

MESTO

POVRATNA

U JEDNOM PRAVCU

DECA DO 12GOD.

NOVI SAD

65 €

40 €

55€

BEOGRAD

65 €

40 €

55€

NIŠ

50 €

40 €

45€

Smederevo, Požarevac, Velika Plana, Batočina, Jagodina, Čuprija, Pojate, Aleksinac, Leskovac, Vranje

50 €

40 €

45€

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta (noćna vožnja). Pauze po potrebi radi odmora, ulaska drugih putnika u Beogradu, Nišu...i zadržavanja zbog graničnih formalnosti.

2-11. DAN: Dolazak u prepodnevnim satima u luku Glyfa odakle se trajektom putuje 25 min do mesta Agiokampos. Ulazak u sobe oko 13h. Slobodno vreme narednih 10 noćenja. Mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta u organizaciji lokalne turističke agencije.

12. DAN: Povratak iz Neos Pirgosa/Evije u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici). Povratak istom putanjom kao pri dolasku

13. DAN: Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno od zadržavanja na granici

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Boravak od 11 dana/10 noćenja na bazi najma apartmana/studija

- Prevoz autobusom (klima, TV/DVD)

- Usluge predstavnika agencije

- Čista posteljina i peškiri pri dolasku i zamena jednom u toku smene

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Povratnu trajekt kartu do Evije (5€ po osobi)

- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (OBAVEZNO),  posredstvom agencije po osobi za sve putnike po uslovima  Milenijum osiguranja (oko 1 € za odrase od 18-70 godina, oko 0,50 € za decu od 6 meseci do 18 godina po danu)

- Fakultativni izleti, individualni troškovi

- Održavanje higijene u izabranom apartmanu/studiju tokom boravka (čišćenje, pranje sudova, iznošenje smeća...)

 

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Cene su izražene u evrima, u protivvrednosti dinara na dan uplate po višem kursu Erste Banke. U slučaju promene kursa dinara ili cene prevoza, nenaplaćeni deo aranžmana podleže promeni. Akontacija od 30 % se uplaćuje prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.