Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Vila DIMITRA sa dvorištem nalazi u centralnom delu mesta Pefki u neposrednoj blizini marine. Smeštena je u neprometnoj, drugoj ulici na samo 40m od mora. Okružena je dvorištem sa prelepim zelenilom koje ovu vili odvaja od ostalih. Pored vile se nalazi mini igralište za decu.

Vila DIMITRA raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu i fizički odvojenu kuhinju ,kupatilo (peškiri) -TWC, terasu sa komarnikom, TV i AC (klima je uračunata u cenu ). Sobe su prostrane i komforne. Svaki studio i apartman ima zasebnu terasu. Peškiri i posteljina se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm . Singl ležajevi su širine 100 cm. Gostima je na raspolaganju internet koji je besplatan.

Na šetalištu, nedaleko od vile DIMITRE, pored mora nalazi se veliki broj taverni, giromanija, picerija, kafića, poslastičarnica i mini pijaca na platou ispred marine. Preporučujemo vam da probate giros u „Giromaniji“, koja se nalazi u glavnoj ulici, a koju drže vlasnici vile DIMITRA.

 

Cenovnik Evia Pefki za leto 2018. je u pripremi

KLIMA JE URAČUNATA U CENU

Cene su izražene u evrima i obuhvataju smeštaj sa prevozom i trajektom po osobi na bazi 10 noćenja. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve smene označene *, gde se cena umanjuje za 20 € . U cenu poslednje smene uključen je smeštaj i trajekt, prevoz je gratis.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje) na relaciji Novi Sad-Pefki-Novi Sad Prevoz trajektom na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima Troškove organizacije putovanja Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Putno zdravstveno osiguranje Individualne troškove Usluge koje nisu predviđene programom Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja.

CENE ZA PAKET ARANŽMANE Cene su navedene za paket aranžman – smeštaj za 10 noćenja, prevoz i trajekt, iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ Doplata ne postoji. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve smene označene*, gde se cena umanjuje za 20 € i poslednje smene označene*, gde nema umanjenja. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

DOPLATA ZA 1/1 Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

POPUSTI • Popusti za decu U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA – spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 40 € po osobi, osim u slučaju spajanja pretposlednje i poslednje smene, gde nema umanjenja. – spajanje smena na sopstvenom prevozu, ukupna cena aranžmana se umanjuje za 80 € po osobi osim spajanja smena označenih *, gde se kod spajanje prve i druge smene cena umanjuje za 60 € po osobi, a kod spajanja pretposlednje i poslednje smene 40€ po osobi.

NAČIN PLAĆANJA Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak. Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.oktobra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu Banke na dan deponovanja i uz uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.

Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 15. novembra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja, obračunava se uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.