Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com

Cenovnik za leto 2017. u Toroniju možete preuzeti OVDE.


Toroni - apartmani

Mapa Toronija


1. Kuća Flower - LETO 2017 

Nalazi se na samo 20m od obale u neposrednoj blizini kuća Sakis. U potpuno prirodnom okruženju sa prelepim dvorištem u ponudi su četvorokrevetni apartmani u prizemlju, na prvom i drugom spratu, sa terasom sa pogledom na dvorište. Idealna je za porodičan odmor zbog roštilja u dvorištu, čišćenja na svaka tri dana kao i mogućnosti pranja veša u perionici u okviru kuće (dva pranja veša su besplatna). Svi apartmani imaju dva uža kreveta u kuhinji, kao i francuski ležaj u spavaćoj sobi. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gostima je na raspolaganju i parking.

1/4 apartman

Toroni - FlowerToroni - FlowerToroni - FlowerToroni - Flower

2. Flower bungalovi - LETO 2017 

U dvorištu glavne kuće Flower, na oko 80m udaljenosti od iste, nalaze se bungalovi Flower. Svi su smešteni u prizemlju, imaju lepe, prostrane terase. Kuhinja je blago izdvojena, a spavaći deo se sastoji od francuskog i klasičnog ležaja, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnim bungalovima, odnosno dva francuska kreveta u četvorokrevetnim bungalovima.Čišćenje je na svaka tri dana, a gosti imaju pravo na korišćenje mašine za veš (dva besplatna pranja). Svi imaju TV iklima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gostima je na raspolaganju i parking.

1/4 bungalov

Toroni - Flower bungaloviToroni - Flower bungaloviToroni - Flower bungaloviToroni - Flower bungaloviToroni - Flower bungalovi

3. Kuća Sakis I - LETO 2017 

Kuća se nalazi u središnjem delu mesta Toroni. U prizemlju kuće se nalazi taverna u kojoj možete doplatiti polupansion. Studiji se nalaze sa zadnje strane kuće daleko od ulice i buke i okrenuti ka dvorištu. Studiji su dvokrevetni uz mogucnost korišćenja pomoćnog ležaja. Svi studiji imaju SAT TV i klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

1/2+1 studio

Toroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - Flora

4. Kuća Flora - LETO 2017

Nalazi se u središnjem delu mesta na oko 20m od mora. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. U prizemlju se nalazi sjajan restoran gde možete uplatiti i polupansion.

1/3 apartman 1/3+1 apartman 1/5 apartman
Toroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - FloraToroni - Flora

5. Kuća Sakis III - LETO 2017  

Kuća se nalazi na 20 metara od mora. Svi studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu. Studiji su za dve ili tri osobe. Kuća ima četvorokrevetne i petokrevetne family apartmane, koji u svom sastavu imaju dve odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje i dve terase. Svi apartmani imaju SAT TV i klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

1/2 studio 1/2+1 studio
Toroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis IIIToroni - Sakis III

 

6. Kuća Sakis II - LETO 2017 

Kuća se nalazi na 40 metara od mora, u istom dvorištu iza kuće Sakis III. Dvorište kuće Sakis II je prostrano i jako lepo uredjeno. Svi studiji i apartmani se nalaze na spratu. Kuća ima trokrevetne studije sa mogućnošću korišćenja pomoćnog ležaja i dva petokrevetna apartmana. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV i klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gosti kuće Sakis II mogu koristiti usluge taverne kuće Sakis I.

1/5 apartman 1/3+1 studio
Toroni - Sakis IIToroni - Sakis IIToroni - Sakis IIToroni - Sakis IIToroni - Sakis IIToroni - Sakis II
 
 

7. Kuća Olga - LETO 2017   

Nalazi se na najlepšem delu plaže. Studiji i apartmani su u glavnoj zgradi, smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio u prizemlju ima dva klasična ležaja i dve fotelje na razvlačenje, a studiji na spratu po jednu fotelju na razvlačenje. Svi apartmani imaju terase sa pogledom na more. Iza glavne zgrade u prirodnom okruženju i prelepom dvorištu, sa prostorom za druženje i zajedničkim roštiljem, nalaze se bungalovi za 2, 3 ili 4 osobe.

1/2+1 studio 1/2+2 apartman 1/4 apartman 1/5 duplex
Toroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - Olga
Toroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - OlgaToroni - Olga

8. Kuća Olga bungalovi - LETO 2017  

Bungalovi su renovirani 2010. godine. Svi studiji, apartmani i bungalovi imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti imaju mogućnost da po specijalnoj ceni uplate polupansion u hotelu Blue Sea, koji je udaljen samo 100m.

1/4 bungalov


 

9. Blue Sea (Basil) - LETO 2017 

Nalazi se na samoj plaži u sklopu hotela Blue Sea. Studiji za 2, 3 ili 4 osobe se nalaze u prizemlju, dok se apartman za 4 osobe i studio za 3 osobe nalaze na II spratu. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti imaju pravo na korišćenje bazena, đakuzija i dečijeg bazena. Moguća je doplata polupansiona u hotelskom restoranu.

1/3 studio 1/3-4 studio 1/4 apartman
Toroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - Basil
Toroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - BasilToroni - Basil

10. Kuća Kastro 

Kuća Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni. Nalazi se odmah pored popularne nove kuće Kastro Deluxe. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na spratu, sa i bez pogleda na more. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.
1/3 studio 1/3-4 studio 1/4 studio

11. Kuća Kastro Deluxe *bez popusta   

Novoizgrađeni kompleks Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni, odmah pored starije istoimene kuće u neposrednoj blizini hotela Blue Sea. U ponudi su trokrevetni i četvorokrevetni studiji na prvom spratu, svi sa prostranim terasama sa direktnim pogledom na more. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Cena uključuje i svakodnevno čišćenje studija kao i zamenu peškira i posteljine na 3 odnosno 4 noćenja a u zavisnosti od trajanja smene. U okviru kompleksa gostima su na usluzi mala prodavnica sa poslastičarnicom i pekarom kao i veliko dvorište sa manjim dečijim igralištem i roštiljem.
Kastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro DeluxeKastro Deluxe

Cenovnik za leto 2017. u Toroniju možete preuzeti OVDE.