Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com
Period: 19 jun 2015 - 20 jun 2015
Cena 40€
Pogledaj ponudu

           ZAGREB  

                                  TERMIN : 19/20.06.2015.                

1.dan  NOVI SAD - BEOGRAD...

Polazak grupe u 22:00 časova iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, iz Beograda sa parkinga ispred „Sava centra“, savska strana u 23:30 časova. Noćno putovanje autoputem prema Zagrebu uz usputne pauze prema potrebi.

  2.dan  ZAGREB – BEOGRAD - NOVI SAD

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Katedrala, Kaptol, Dolac - živopisna gradska pijaca, Tkalčićeva ulica, Gornji grad, Trg svetog Marka, zgrada Hrvatske vlade, crkva svete Katarine i kula Lotrščak. Silazak do Donjeg grada i Trga bana Jelačića. Šetnja do Trgova Zrinjskog, Štrosmajera i kralja Tomislava. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme, polazak za Beograd i Novi Sad. Vožnja autoputem sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kanim večernjim časovima.

 

                        CENA ARANŽMANA: 40 EUR

     PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU NLB BANKE NA DAN UPLATE!      U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
  • - Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim
  • troškovima na navedenim relacijama,
  • - Razgledanja prema programu
  • - Usluge vodiča,
  • - Troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Međunarodno zdravstveno osiguranje, -  Sve usluge koje nisu navedene.   MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 45 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put.           UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A. ORGANIZATOR KOJI SU USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDIMA