Pratite nas
Kontakt telefon: +381 (0)21 31 061 32 | E-mail: greentravelns@gmail.com
Lokacija: Maldivi
Cena od 1299€
Pogledaj ponudu

MALDIVI

11 dana – avio / Promocija!

08.07 – 18.07.2017. 

Maldive  čini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca,  koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj voda, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda Indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj iako ne radite apsolutno ništa to zapravo može da znači apsolutno sve . Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture , zadovoljava svačije ukuse i kod svakog čoveka stvara osećaj nirvane . Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!

 

Plan i program puta:

1. dan: BEOGRAD –MALE

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u dogovoreno vreme, dva sata pre poletanja aviona. Let do Maldiva sa usputnim presedanjem.

2. dan: MALE – FERIDHOO

Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer brodićem do ostrva Feridhoo. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…

3-10. dan: FERIDHOO (7 noćenja)

Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Feridhoo je nekomercijalizovano i netaknuto malo ostrvo sa veoma mirnom i zapanjujućom atmosferom. Na ostrvu se nalaze suvenirnica, dzamija, prodavnice lokalnog tipa i restoran, a čine ga svega 400 nasmejanih i ljubaznih stanovnika. Pravo mesto za one koje žele miran odmor. Uživajte na  kristalno belom pesku uz zvuke talasa i zaronite u tirkizno more prepuno šarenih ribica. Ukoliko želite aktivan odmor za vas smo izdvojili –  snorkeling, ronjenje sa ražama, pecanje i izlete na nenaseljena  ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u hrani i upoznajte novu kulturu.

10. dan: FERIDHOO – MALE

Nakon doručka pakujemo stvari i brodićem odlazimo sa ostrva do Male-a. Transfer do hotela u Male-u.  Smeštaj. Slobodno vreme za odmor i obilazak glavnog grada Maldiva tj. ostrva prepunog motorića, poslovnih ljudi, raznoraznih prodavnica i uličnih tezgi, uniformisanih učenika… Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i  tirkizno more svuda oko vas predstavlja klasičnu sliku Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Noćenje

11. dan : MALE – BEOGRAD

Napuštamo hotel, slobodno vreme i polazak ka aerodromu. Polazak aviona do Beograda sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd.


CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

1399€ sniženo 1299€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1250€)

(za uplate u celosti do 25.05. cena je 1150€)

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE

NAŠA PROMOCIJA

Promo cene za prijave od 19. DEC 2016. do 13. JAN 2017.

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Aranžman obuhvata:

  • Avio prevoz (Beograd- Male- Beograd ) sa svim taksama
  • Brodić na relaciji Male-Feridhoo-Male
  • Sve transfere prema programu
  • Smeštaj na ostrvu Feridhoo u guesthouse-u na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinentani) u 1/2 sobama
  • Smeštaj na Male-u u guesthouse-u na bazi 1 noćenja u 1/2 sobama
  • Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku
 

Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike